Afscheid trainers atletiek

 Manouk en Wally

Op donderdagavond 15 oktober heeft AV Daventria afscheid genomen van de trainers van het aangepast sporten Manouk en Wally Buschers. Door drukke werkzaamheden zijn ze jammer genoeg niet meer in staat de trainingen te geven. De afgelopen vijf jaar hebben zij zich met hart en ziel ingezet voor de sporters en natuurlijk hoort daar een bedankje bij!

Van de sporters zelf kregen ze leuke cadeautjes, en natuurlijk kregen ze ook een leuk cadeau van het bestuur van Daventria, uit handen van voorzitter Jeroen Oosterwegel. Van Kees van Hoof (Deventer Sportploeg) ontvingen ze de enige echte Deventer Sportploeg paraplu. Manouk is drie keer mee geweest naar de Special Olympics, en Wally was er in 2014. Manouk en Wally: de atleten én de Deventer Sportploeg gaan jullie missen! Heel veel dank voor jullie inzet de afgelopen jaren!

Jeroen voorzitter Joke Sharon en Aart

Opvolging
Gelukkig kunnen we meteen melden dat de opvolging van Manouk en Wally geregeld is. De nieuwe trainster is Sharon Rispen en ze heeft twee assistenten: Joke van der Lem en Aart van de Water. Zij gaan na de herfstvakantie met de groep aan de slag. Maar het zou fijn zijn als er nog een paar helpende handjes bijkomen! Zeker met de Special Olympics van 2016 in het vooruitzicht is meer hulp van harte welkom!

20151015 192213