Bijdrage Coöperatiefonds Rabobank Salland goed besteed

Verhuisdekens, evenwichtsbalken, foamsperen, een sportrolstoel, sokken voor schaatsplanken, een BMX- fiets en tafeltennisbatjes. Plus nog een aantal praktische zaken zoals hoezen voor beachvlaggen en verhuisdekens. Dat heeft de Sportcarrousel de afgelopen maanden allemaal kunnen aanschaffen of vervangen, dankzij een mooie bijdrage van het Coöperatiefonds van de Rabobank Salland.

DSC 9596 groep

De Sportcarrousel – bedoeld om kinderen en volwassenen met en zonder beperking te laten kennismaken met allerlei sporten – wordt veel en intensief ingezet in de gemeente Deventer en in Salland. Met als gevolg dat er soms materialen vervangen moeten worden, omdat ze versleten zijn. Daarnaast gebeurt het ook dat er een nieuwe sport bijkomt en dan moet daar natuurlijk ook materiaal voor komen.

RSL 0113 RSL 0088

DSC 9480

Coöperatiefonds Rabobank Salland
Op 13 juni 2017 mocht voorzitter Kees van Hoof de prachtige cheque van maar liefst € 2000 in ontvangst nemen. Inmiddels zijn er met deze mooie bijdrage heel veel nieuwe spullen gekocht, die in de zomermaanden al actief zijn ingezet bij de Sportcarrousel. Met dank aan Rabobank Salland!

20170828 142109