Bijzondere sporters in de spotlights

IMG 0341Vrijdagavond 11 mei  2012 presenteert de Deventer Sportploeg zich in de spiksplinternieuwe Special Olympics-outfit aan Deventer. Alle sporters en begeleiders zijn op die avond aanwezig. De avond begint om 19.30 uur in het gebouw van SVOD: Kei 13 (Wezenland 582, 7415 JM Deventer)

Mede dankzij een aantal sponsoren is de Deventer Sportploeg er in geslaagd ook dit jaar alle sporters en begeleiders te voorzien van nieuwe sportkleding. En die sporters kunnen niet wachten om die mooie pakken aan Deventer te laten zien!

Spetterende presentatie
IMG 0334Studenten van Saxion Unique organiseren – in de prachtige locatie van SVOD – een spetterende presentatie waarbij in elk geval alle sporters zich aan u voorstellen in de nieuwe outfit waarmee ze in Den Bosch de sportieve strijd aangaan met hun medesporters.
Met muziek, feest en natuurlijk een hapje en een drankje worden de sporters en coaches die avond in het zonnetje gezet. Familie en vrienden feesten natuurlijk mee.

Trainen
IMG 0312Met zes sporten (atletiek, judo, tafeltennis, voetbal, wielrennen en zwemmen) doet de Deventer Sportploeg mee aan de Special Olympics op 1, 2 en 3 juni in Den Bosch. Alle 70 sporters zijn al flink aan het trainen, want natuurlijk willen ze op 3 juni  allemaal met heel veel medailles en vaantjes naar huis komen.