Colmkids KAMPIOEN!

132Zaterdag 11 mei: een spannend dag voor de spelers, trainers en begeleiders van de Colmkids. Voor het eerst in het tienjarig bestaan kunnen de jongste G-voetballers van SV Colmschate’33 kampioen worden. Van de dertien wedstrijden dit seizoen is er maar een verloren: het kampioenschap kan ze toch bijna niet meer ontgaan!

117De spanning was al vroeg voelbaar: dat heeft menig ouder gemerkt: sommige voetballers zijn al om 05.00 uur al wakker! Ook SV Colmschate’33 weet dat het een bijzondere dag is: het team mag de wedstrijd spelen op het hoofdveld met alle toeters en bellen erbij (muziek bij opkomst, voorstellen van de voetballers enz.).

Spannend
SKV/Wageningen, de tegenstander van vandaag, is zeer goed in vorm en biedt het eerste kwartier zeer veel tegenstand. Na de nodige gemiste kansen wordt het dan toch 1-0. Dat breekt de spanning bij de jongens en ze gaan steeds beter voetballen. De einduitslag mag er zijn: het wordt maar liefst 9-3!

029Feest
Spelers en coaches krijgen bloemen, een medaille en wat lekkers. En natuurlijk is er de kampioensbeker. Van SV Colmschate’33 krijgen alle jongens een patatje, en ook de trainers worden nog even in het zonnetje gezet. Na tien jaar keihard, maar vooral met heel veel plezier, werken met deze speciale voetballers is dit de bekroning van al die jaren oefenen: een dik verdiend kampioenschap!

Spelers, trainers en begeleiders GEFELICITEERD met dit geweldige resultaat!

Meer foto’s op Facebook!