DANK * DANK * DANK

IMG 9630De afgelopen weken hebben wij de leden van al onze verenigingen, maar ook heel veel mensen daarbuiten opgeroepen om – op 15, 16 en 17 maart – te stemmen op de Deventer Sportploeg voor een Kroonappel.

We hebben kaartjes uitgedeeld (gemaakt door erelid IMG 1032Jan Machiela van Via Design op wie we in dit soort tijden altijd een beroep kunnen doen!), foto’s gemaakt van alle leden van ons Comité van aanbeveling (Burgemeester Andries Heidema, voormalig voorzitter SVOD Ap Doornebos, directeur van De Linde Joke Tijhuis en NOS-sportverslaggever Maarten Tip) met onze kaartjes en een oproep om te stemmen, persberichten geschreven en natuurlijk – misschien tot vervelens toe – al onze kennissen en vrienden via Social Media en IMG 9595e-mail opgeroepen om te stemmen.Kortom: we hebben Deventer weer eens laten zien dat we het in Deventer eigenlijk heel gewoon vinden dat mensen met een verstandelijke beperking kunnen sporten en dat doen met heel veel plezier. Dankzij alle inzet van de coaches, begeleiders en natuurlijk van de sportverenigingen in de gemeente.

Reacties
De reacties zijn hartverwarmend geweest: IMG 9628we weten niet hoeveel mensen er op ons hebben gestemd, maar als we ons oor goed te luisteren leggen zijn het er heel erg veel. We zijn nog net geen trending topic geweest op Twitter, maar dat scheelde vast niet veel en de oproepjes op Facebook waren niet te tellen.

We hebben erg leuke reacties gehad van mensen die ons al jaren steunen, maar ook van mensen die eigenlijk niet heel goed wisten dat we er zijn en wat we doen.

Tweede ronde?
IMG 8296Woensdag weten we of we een ronde verder zijn. Op dit moment hebben we alleen nog concurrentie van Deventer initiatieven, maar als we wel een ronde verder zijn, zijn het er ineens heel veel meer. Er hebben zich maar liefst meer dan 4000 initiatieven ingeschreven en reken maar dat die allemaal hun mooie en leuke kanten hebben.
Wij hebben er – samen met al die mensen die gestemd hebben en andere mensen hebben opgeroepen om te stemmen – in elk geval alles aan gedaan om het sporten voor mensen met een verstandelijke beperking weer eens goed op de kaart te zetten. Daar kunnen we met een heel goed gevoel op terugkijken.

Dank allemaal voor uw support!