Daventria zoekt trainer/vrijwilliger voor G-sporters

atletiek-1Sinds 2009 kunnen sporters met een beperking terecht bij AV Daventria 1906. Elke donderdagavond traint een groep op de mooie atletiekbaan en de atleten hebben natuurlijk ook mee gedaan aan de Special Olympics. De belangstelling voor atletiek is zo groot dat Daventria dringend op zoek is naar een nieuwe trainer/vrijwilliger.

De Deventer Sportploeg is vanzelfsprekend heel blij met atletiektrainingen en wil dan ook graag meehelpen met het zoeken naar een nieuwe trainer. Hieronder vindt u de vacature. Wij stellen het zeer op prijs als u deze vacature in uw netwerk wilt delen!

Gevraagd: Trainer en/of vrijwilliger

Algemeen:
G-sporters zijn atleten met een verstandelijk en/of lichamelijke beperking. Per week wordt er getraind in twee groepen, op donderdag avond van 18.30 -19.30 (groep 1) en 19.30- 20.30 uur (groep 2).

Inhoud functie:
Je geeft bij voorkeur training aan twee groepen van elk een uur. Dat doe je in samenspraak met medetrainers aan een groep van 5-10 atleten. Spelenderwijs geeft je uitvoering aan atletiekonderdelen, zowel technische- als looponderdelen. Het streven is 1-2 keer per jaar deel te nemen aan Club- en G-competitie.

Wij vragen:

Affiniteit met G-atleten.
Kennis gewenst van atletiek (technische en loopnummers).

Wij bieden:
Een trainersteam bestaande uit meerdere trainers-vrijwilligers.
Scholing.

Belangstelling en/of vragen?
Stuur een mail naar en/of neem contact op met Lynette van Rooijen, tel: 0570 61 31 16