De olympische droom van de Deventer Sportploeg in (oude) foto’s

De Olympische droom van de sporters van de Deventer Sportploeg is voor 2020 vervlogen. We hopen met zijn allen dat in 2021 alsnog de Haagse editie plaatsvindt, maar dat is nog allerminst zeker. Er zijn ergere dingen op de wereld; dat weten wij ook. Maar… heel veel van onze sporters zitten behoorlijk opgesloten. Als ze in een instelling wonen, kunnen ze geen bezoek ontvangen of op bezoek gaan, ook niet bij hun ouders of broers en zussen. Ze gaan niet naar dagbesteding, alle activiteiten zijn afgezegd en lang niet allemaal begrijpen ze wat er aan de hand is. In alle woningen wordt enorm hard gewerkt om het leven zo leuk en gezellig mogelijk te houden, maar het kent op dit moment beslist zijn beperkingen.

Daarom hebben we iets leuks bedacht! We plaatsen elke week (op vrijdag) foto’s uit de oude doos op Facebook. Te beginnen met de editie van de Special Olympics van 2002! We hebben zelf veel foto’s, maar natuurlijk is het ook heel erg leuk als er foto’s van sporters (of familieleden) bijkomen.
Dus… heb je een leuke foto van het jaar waar we mee bezig zijn? Zet ze dan ook op de Facebookpagina van de Deventer Sportploeg. Wij zijn heel benieuwd!