Derde G-judotoernooi Budovereniging Deventer: Allemaal winnaars!

IMG 2550Voor de derde keer organiseert de Budovereniging dit jaar een G-judotoernooi. Uit alle delen van het land zijn G-judoka’s naar Sporthal De Kroon gekomen om aan het toernooi mee te doen. Maar liefst 13 Deventer judoka’s doen met de wedstrijden mee en ze halen mooie resultaten!

Bjorn Commandeur en Peter Oosterbroek behalen een eerste plaats. Een tweede plaats is er voor Bas Tijsma, Qian Schiphorst, Sam Scholten en Peter Horstede en een mooie derde plek voor Dylan Klunder, Koen Groothedde en Thijs Venneman. Joey van Dommelen, Alex Brinkhof, Karen Wierenga en Jeda van de Kamp mogen de prijs voor de vierde plaats in ontvangst nemen.

IMG 2554Steeds beter
Het is goed te zien dat de judoka’s van Budo vereniging Deventer steeds beter worden. Bjorn heeft de mentaliteit om te winnen en dat is te zien op de mat en aan het resultaat. Ook de andere judoka’s weten steeds meer hun spreekwoordelijke mannetje te staan. Jeda begint nog een beetje onzeker aan de wedstrijden, maar weet de laatste wedstrijd toch op scheidsrechtersbeslissing te winnen.  Zij krijgt daarvoor een aanmoedigingsprijs.

Deventer Actief
Het G-toernooi maakt dit jaar onderdeel uit van Deventer Actief. Op verschillende locaties in Keizerslanden worden allerlei activiteiten georganiseerd voor een door mensen met en zonder beperking. De Budovereniging geeft een judo-instuif. De ballonnen, beachvlaggen en T-shirts van Deventer Actief vrolijken de sporthal gezellig op. SpecialDance4You heeft een lekker nummertje dansen weggegeven.

IMG 2455Mooie ruggen
De oplettende kijker ziet het meteen: de judoka’s hebben allemaal een stoer embleem met hun naam achterop de judopakken; dankzij de (financiële) steun van Judoinside.com en mybacknummer.com.

Sponsoren
Zonder sponsoring is het niet mogelijk om een toernooi als dit te houden. De Budovereniging is dan ook heel blij met de ondersteuning van AkzoNobel en Albert Heijn van de Flora.

VrijwilligersIMG 2581
Het allerbelangrijkste bij een toernooi zijn de vrijwilligers. Zonder al die mensen die met heel veel passie een (flink) deel van hun tijd investeren in de organisatie van het toernooi valt er simpelweg niks te judoën. Zij zijn het die ervoor zorgen dat je van zo’n dag kunt zeggen: het zijn ‘Allemaal Winnaars!’