Deventer Sportploeg genomineerd voor Deventer Sportverkiezing!

IMG 5948

Op vrijdag 16 januari vindt de Deventer Sportverkiezing plaats om 20.00 uur in de Deventer Schouwburg. Hét sportfeest voor alle sportliefhebbers, clubs, verenigingen en bestuurders. De Deventer Sportverkiezing 2014 wordt een wervelend sportfeest met sport, spel en entertainment. Vanzelfsprekend gepresenteerd door ‘onze eigen’ Maarten Tip! Iedereen is van harte uitgenodigd om dit mooie feest bij te wonen en wij hopen velen van jullie daar te zien want… de Deventer Sportploeg is genomineerd voor de Deventer Sportverkiezing 2014 in de categorie Sporter met een beperking.

De Deventer Sportverkiezing is hét evenement voor de kampioenen van de gemeente Deventer. De kampioenen worden allen gehuldigd en ontvangen hun Deventer Sport Award. De kampioenen zijn hierin een heel breed begrip. De Awards zullen worden uitgereikt binnen verschillende sportdisciplines en sportniveaus. Van alle genomineerden is een leuk filmpje gemaakt en voor de Deventer Sportploeg schitteren in deze film Sigrid en Antoinette! 

DSC 5026

De genomineerden per categorie zijn gekozen door de jury van de Deventer Sportverkiezing. Deze juryleden komen uit het lokale bedrijfsleven, onderwijs en media. Zij maken vrijdag 16 januari in elke categorie de winnaars bekend.

Juryrapport
Uit het rapport van de jury: ‘Afgelopen jaar heeft de Deventer Sportploeg deelgenomen aan de Nationale Special Olympics in Heerenveen. Er zijn door alle sporters vele medailles binnen gehaald, maar veel belangrijker is dat de sporters allemaal erg hun best hebben gedaan en plezier hebben in hun sport. Zonder de inzet en passie van alle coaches en de reguliere sportverenigingen waar de sporters hun sport bedrijven, zo deelname aan dit fantastisch evenement niet mogelijk zijn geweest. Dat maakt iedereen die bij de Deventer Sportploeg betrokken is per definitie een winnaar.’

DSC 5024

Publieksprijs
Maar…iedereen kan op zijn of haar eigen favoriet stemmen voor de Publieksprijs. En die willen we natuurlijk ook heel graag winnen! Daarom vragen we aan iedereen om te stemmen op de Deventer Sportploeg. Dat kan via deze link!

Leuke avond
Naast de uitreikingen van de Deventer Sport Awards worden demonstraties uitgevoerd door lokale en/of nationale formaties. En natuurlijk wordt het jaarlijks terugkerende spel ‘Petje op, petje af’ met het publiek gespeeld. Kom dus vooral en neem familie en vrienden mee!