Deventer Sportploeg Goede Doel Open Dag Go Ahead Eagles

Zondag 24 juli houdt Go Ahead Eagles zijn Open Dag. Spelers en trainer worden voorgesteld aan het publiek en iedereen kan van 12.00 tot 17.00 allerlei leuke dingen doen op het terrein: er is een wedstrijd tussen de spelers van het huidige elftal en oud-spelers, een handtekeningensessie, een kidsdorp en nog veel meer.

Bij Deventer Radio kan iedereen een verzoeknummer aanvragen tegen betaling van een consumptiemunt. De opbrengst daarvan is voor de Deventer Sportploeg.

Bovendien is er een spectaculaire attractie waar ook iedereen gebruik van mag maken tegen betaling van een muntje. Het blijft nog even een verrassing wat het is, maar je wilt het niet missen!

Sporters en begeleiders van de Deventer Sportploeg zijn de hele middag aanwezig. Zij verkopen kaartjes voor de attractie en briefjes voor het aanvragen van een verzoeknummer.

De Deventer Sportploeg is heel blij met de uitverkiezing tot ‘Goede Doel’. Het is buitengewoon plezierig om te constateren dat een professionele vereniging als de Go Ahead Eagles ook betrokken is bij sporters met een beperking en daarmee haar maatschappelijke betrokkenheid laat zien.