Deventer Sportploeg maakt feestje van de Avondvierdaagse!

IMG 4080

Ze zijn er om half zeven helemaal klaar voor: meer dan 70 sporters van de Deventer Sportploeg en hun begeleiders. Getooid met paarse en groene ballonnen vertrekt de groep van DOK H2O naar Wijk 16. Daar begint de laatste etappe van de 70e Avondvierdaagse. En daar maken de sporters samen een feestje van!

Het is de laatste avond – zoals elk jaar – nog een beetje drukker dan de eerste drie avonden. Natuurlijk met lopers, maar ook met ouders, opa’s en oma’s, buren en vrienden die de lopers ‘inhalen’ met bloemen en snoepgoed.

Defilé
Het defilé wordt dit jaar gehouden in het Worpplantsoen. Onderweg spelen al verschillende muziekkorpsen (bij het IJsselhotel brengen de Deurdweilers er lekker de stemming in) en in de Muziekkoepel op de Worp speelt een orkest. Langs het pad staat loco-burgemeester Jan Jaap Kolkman de wandelaars op te wachten. Meer dan 3000 handen schudden en high-fives uitdelen: dat is toch een prachtige officiële taak voor de nieuwbakken wethouder!

IMG 4155

Deventer Sportploeg
In 2013 loopt de Deventer Sportploeg voor het eerst mee met de Avondvierdaagse. Dat is een groot succes, en dus een mooie aanleiding om ook dit jaar mee te doen. Met dank aan de organisatoren Antoinette Buitenhuis en Jucetta Klasema. De 71e Avondvierdaagse staat bij de Deventer Sportploeg al in de agenda!

IMG 4117

IMG 4135

Meer foto’s