Deventer Sportploeg presenteert Olympische ploeg

IMG 8999

Vrijdagavond 23 mei  2014 presenteert de Deventer Sportploeg zich in de spiksplinternieuwe Special Olympics-outfit aan Deventer. Alle sporters en begeleiders zijn die avond aanwezig. De avond begint om 19.30 uur in de pas verbouwde locatie van TTV Swift (Bekkumerstraat 11, 7416 ZN Deventer)

Mede dankzij een aantal sponsoren is de Deventer Sportploeg er in geslaagd ook dit jaar alle sporters en begeleiders te voorzien van nieuwe sportkleding. En die sporters kunnen niet wachten om die mooie pakken aan Deventer te laten zien!

Spetterende presentatie
Studenten van Saxion Events organiseren – in de prachtige zo goed als nieuwe locatie van Swift – een spetterende presentatie waarbij in elk geval alle sporters zich aan u voorstellen in de nieuwe outfit waarmee ze in Heerenveen de sportieve strijd aangaan met hun medesporters. Met muziek, feest en natuurlijk een hapje en een drankje worden de sporters en coaches die avond in het zonnetje gezet. Familie en vrienden feesten natuurlijk mee.

Trainen
Met acht sporten (atletiek, gymnastiek, judo, korfbal, tafeltennis, voetbal, wielrennen en zwemmen) doet de Deventer Sportploeg mee aan de Special Olympics op 13, 14 en 15 juni in Heerenveen. Alle 80 sporters zijn al flink aan het trainen, want natuurlijk willen ze op 15 juni  allemaal met heel veel medailles en vaantjes naar huis komen.