Deventer Sportploeg volgend jaar naar Den Bosch dankzij geld van Rotary Deventer-IJssel

IMG_6384
Rotary Deventer-IJssel heeft in de afgelopen anderhalf jaar het Deventer Gezelschapsspel ‘Een Dagje Deventer’ ontwikkeld, laten maken en verkocht.
Dat heeft een prachtig bedrag opgebracht dat bestemd is voor een aantal Deventer goede doelen: De Deventer Speeltuinvereniging, een project voor terminaal zieke kinderen en… De Deventer Sportploeg.

Op donderdag 9 juni mocht voorzitter Kees van Hoof tijdens de wekelijkse bijeenkomst van de Rotary Deventer IJssel een cheque in ontvangst nemen van maar liefst € 29.500!!!IMG_6400
Het geld is bedoeld om alle kosten om met de Deventer Sportploeg in 2012 naar Den Bosch te gaan en daar mee te doen aan de Special Olympics.

‘Dit is fantastisch!’, lacht een buitengewoon blije voorzitter Kees van Hoof. ‘Met dit bedrag hebben we in een klap de financiering rond om naar Den Bosch te gaan. Nu hoeven we voor de organisatie van dit geweldige evenement niet meer de boer op om sponsoren te zoeken. Dat scheelt heel veel tijd en energie. Natuurlijk gaan we nog wel met bedrijven en organisaties praten, want we hebben nog andere wensen op het gebied van sporten voor mensen met een beperking, maar financieel ligt er voor 2012 geen druk meer op de Special Olympics en dat is geweldig!’
 
IMG_6412