Deventer Sportploeg wandelt 73e Avond4daagse

Ook dit jaar doen veel sporters van de Deventer Sportploeg mee met de Deventer avond4daagse van 15 t/m 18 mei. Ditmaal de 73e editie! Ze lopen een afstand van 6 kilometer.

 MG 7894

Een aantal sporters loopt de hele vierdaagse mee, maar er is ook een groep die een of twee avonden meeloopt. Ook mensen met een verstandelijke beperking die niet sporten bij de DSP zijn van harte welkom om mee te wandelen! Natuurlijk zorgen vrijwilligers van de Deventer Sportploeg voor iets lekkers tijdens de rustpauzes. MG 7900

Inhalen op donderdagavond!
Er zijn vier verschillende startplaatsen, voor elke avond één. Maandagavond is dat Speeltuinvereniging ‘De Driehoek’ aan de Rielerweg, Dinsdag Bij Koninklijke UD aan de David Wijnveldweg  in Colmschate, woensdag Clubhuis FC RDC aan de Bredenhorst en donderdag Buurt- en Speeltuinvereniging ‘Wijk 16’ aan de Zutphenselaan. De wandelaars van de Deventer Sportploeg zijn te vinden bij de vlag van de DSP. De start is op maandag, dinsdag en woensdag om 18.30 uur en op donderdag om 19.00 uur. Die laatste avond lopen er natuurlijk ook muziekkorpsen mee.

De wandelaars vinden het erg leuk als u ze donderdagavond komt inhalen op het Grote Kerkhof (om ongeveer 19.30 uur) tijdens het defilé voor de burgemeester.

Alle deelnemers verheugen zich op een gezellige, sportieve week. Duimt u voor mooi weer? En komt u ze inhalen? MG 8062