Deventer Sportploeg wandelt avond4daagse 2015

IMG 4106

Net als vorig jaar doen veel sporters van de Deventer Sportploeg mee met de Deventer avond4daagse van 18 t/m 21 mei. Ditmaal de 71e editie! Ze lopen een afstand van 6 kilometer.

Een aantal sporters loopt de hele vierdaagse mee, maar er is ook een groep die een of twee avonden meeloopt. Ook mensen met een verstandelijke beperking die niet sporten bij de DSP zijn van harte welkom om mee te wandelen! Natuurlijk zorgen vrijwilligers van de Deventer Sportploeg voor iets lekkers tijdens de rustpauzes.

IMG 4136

Inhalen op donderdagavond!
Er zijn vier verschillende startplaatsen, voor elke avond één. Maandagavond is dat Speeltuinvereniging ‘De Driehoek’ aan de Rielerweg, Dinsdag Gemeenschapshuis ‘De Kuip’ in Colmschate, woensdag Clubhuis FC RDC aan de Bredenhorst en donderdag Buurt- en Speeltuinvereniging ‘Wijk 16’ aan de Zutphenselaan. De wandelaars van de Deventer Sportploeg zijn te vinden bij de vlag van de DSP. De start is op maandag, dinsdag en woensdag om 18.30 uur en op donderdag om 19.00 uur. Die laatste avond lopen er natuurlijk ook muziekkorpsen mee. De wandelaars vinden het erg leuk als u ze donderdagavond komt inhalen op het Grote Kerkhof (om ongeveer 19.30 uur) tijdens het defilé voor de burgemeester.

IMG 4155

Alle deelnemers verheugen zich op een gezellige, sportieve week.

Duimt u voor mooi weer?

IMG 4747