Deventer Sportploeg winnaar in de categorie Sporten met een beperking bij Deventer Sportverkiezing 2014

naamloos IMG 7227

Een volle zaal, een bruisend programma, het overbekende Petje op, petje af, leuke muziek en blije winnaars en genomineerden. Alle ingrediënten compleet om er een prachtige avond van te maken tijdens de Deventer Sportverkiezing in de Deventer Schouwburg op vrijdagavond 16 januari. En dat is het dan ook!

NOS-verslaggever en lid van het Comité van aanbeveling van de Deventer Sportploeg Maarten Tip praat de avond aan elkaar en wethouder Liesbeth Grijsen benadrukt het belang van sporten voor iedereen.

naamloos IMG 7088

Spannendnaamloos IMG 7135
Natuurlijk is het spannend als de prijzen worden bekendgemaakt. Sportman van het jaar wordt schaatser Stefan Groothuis, sportvrouw schaatsster Carlijn Achtereekte en sportploeg van het jaar Go Ahead Eagles. De Sportstimuleringsprijs gaat naar de Vijfhoekloop, die in juni 2014 voor het eerst gehouden werd en meteen een groot succes werd. Rodrigo Willy Broer is sporttalent van het jaar. De publieksprijs, (waarvoor iedereen kon stemmen) gaat ook naar Carlijn Achtereekte. In de belangrijkste categorie voor de Deventer Sportploeg ‘Sporters met een beperking’ wordt bekend gemaakt dat de Deventer Sportploeg daar de winnaar is geworden. Die bekendmaking wordt met luid gejuich begroet, want er zit veel aanhang van de DSP in de zaal!

Erkenning
Daar zijn we bij de Deventer Sportploeg natuurlijk heel blij mee en trots op! Want een Special Olympics afsluiten met bijna 70 medailles voor de ruim 80 sporters is een prestatie van formaat. Maar deze prijs is ook vooral weer een erkenning voor alle coaches, trainers en vrijwilligers die wekelijks bij de verenigingen in Deventer met de sporters aan het werk zijn!

naamloos IMG 7066

naamloos IMG 7155

Kijk voor meer foto’s van deze mooie avond op onze fotosite of Facebook.