Deventer Sportverkiezing 2016

Vrijdag 3 februari 2017 vindt de jaarlijkse sportverkiezing van de gemeente Deventer plaats in de Deventer Schouwburg. Tijdens een show, gepresenteerd door NOS commentator en verslaggever Maarten Tip, worden de sportprijzen uitgereikt in de categorieën sportman, sportvrouw, sporttalent, sporter met beperking, sportploeg, sportstimuleringsprijs, sportfoto en sportvereniging van het jaar.

RSL 4421

RSL 4515Sporters met een beperking
In de categorie Sporters met een beperking zijn vier genomineerden: het Devinco G-team (korfbal), Emy Lin, die met Sven Nijenhuis als piloot op de tandem, voor DRV De zwaluwen uitkwam op de Special Olympics, Davey Hooglander, die dat, voor dezelfde vereniging deed met zijn Tribike én Lynette van Ommeren die met skeeleren heeft meegedaan.
We duimen voor ze vrijdagavond!

Sportstimulering
In de categorie Sportstimulering is onze ‘eigen’ Sportcarrousel genomineerd. Met een aanhanger vol sportattributen komt de carrousel op elke gewenste plek. Leerlingen en werknemers kunnen kort verkennen wat de verschillende sporten (o.a. atletiek, gymnastiek, wielrennen, judo, voetbal, tafeltennis, zwemmen, handbal en special tennis) inhouden. Vervolgens kunnen er stappen worden gezet waardoor de sporters in spe kunnen proefdraaien bij verenigingen, waarna ze hiervan lid kunnen worden.

Monica 0853 RSL 7308

Leuke avond
De Deventer Sportverkiezing is altijd een gezellige avond, met een leuk programma en aan elkaar gepraat door Maarten Tip, NOS-verslaggever én ambassadeur van de Deventer Sportploeg. Iedereen is van harte welkom om de sporters aan te moedigen!
Het programma begint om 20.00 uur. Kom op tijd, want vol is vol!