Devinco 5e in de competitie

IMG 0245Voor het eerst speelden de G-korfballers mee met een competitie. Samen met vijf andere teams spelen ze op verschillende velden in de omgeving. Zaterdag 1 juni is de laatste dag: er staan nog twee wedstrijden op het programma in de strijd om de vierde plek.

IMG 0221Qua weer zit het de korfballers niet mee, was het drie weken geleden koud en nat, ook vandaag is er in de verste verten geen zon te bespeuren (terwijl die wel was toegezegd…) en blijft het koud en winderig. De eerste wedstrijd tegen Victum gaat verloren met 2-0.
De volgende wedstrijd tegen Spirit komt Devinco al heel snel in de eerste helft op een 1-0 voorsprong. De rest van die helft blijft het rustig. Maar in de tweede helft vliegen de ‘korfpunten’ je om de oren. Het wordt snel 2-0, maar Spirit maakt er even snel 2-1 van. Zo gaat het ook met 3-1 en 3-2. Uiteindelijk wint Devinco met maar liefst 8 tegen 5. Wat een mooie wedstrijd! Met dit resultaat wordt het G-team van Devinco 5e in zijn eerste competitie vijfde! En daar mag iedereen die daaraan heeft meegewerkt heel trots op zijn!