Feestelijke afsluiting van het Olympisch jaar 2014

 IMG 2702

Tijdens een buitengewoon gezellige avond in het gebouw van Tafeltennis-vereniging Swift hebben sporters, coaches/begeleiders, sponsoren en vrijwilligers terug gekeken op het  succesvolle weekend van de Special Olympics in Heerenveen.

De avond is vooral bedoeld om de coaches die elke week met de sporters aan het werk zijn in het zonnetje te zetten. Zonder deze bevlogen coaches zou het niet mogelijk zijn voor de sporters om hun sport te beoefenen en van deelname aan de Special Olympics zou helemaal geen sprake zijn.

IMG 6304

Agenda
Lid van het Comité van Aanbeveling Burgemeester Andries Heidema en voorzitter Kees van Hoof bedankten samen alle vrijwilligers. Die kregen allemaal een prachtige agenda met heel veel foto’s van de Deventer Sportploeg tijdens de Special Olympics. En voor wie nu denkt: dat heb ik eerder gehoord… Dat klopt. De agenda van twee jaar geleden bleek zo’n succes dat die in de herhaling is gegaan. Iedereen kan de komende twee jaar zijn afspraken noteren en meteen weer even terugdenken aan een fantastisch weekend!

IMG 6343

Feestje
En daarna was het – en dat is de sporters en coaches wel toevertrouwd – tijd voor een gezellig feestje. Met de muziek van een dj, een hapje, een drankje en een dansje sluiten ze het jaar af. Alle wekelijkse trainingen zijn inmiddels weer begonnen en over twee jaar staat de ploeg er weer in Nijmegen voor een nieuwe editie van de Special Olympics.

IMG 6346

 Foto’s afsluiting Olympisch jaar