Feestelijke afsluiting van het Olympisch jaar

IMG 5015

Allemaal waren ze op het juiste moment in vorm, geen sporter heeft te vroeg gepiekt en tussen de oren zat het allemaal prima tijdens het weekend van de Special Olympics in Heerenveen. Het weer werkte mee (hoewel het soms een tikkeltje aan de frisse kant was) en de accommodaties waren geweldig. Kortom: alle ingrediënten voor mooie Special Olympics waren aanwezig in Heerenveen en dat werden het dan ook. Met 67 medailles, een heleboel vaantjes én flink moe van alle inspanningen en feestvieren, kwamen de sporters van de Deventer Sportploeg terug uit Heerenveen.

Tijd om nog even terug te blikken. Dat gaat de Deventer Sportploeg doen met een feestelijke afsluiting van het Olympisch jaar op vrijdag 5 september 19.30 tot ongeveer 22.00 uur in het gebouw van Tafeltennisvereniging Swift, Bekkumerstraat 11, 7416 ZN Deventer.

Coaches in het zonnetje
Op deze avond kijken we graag nog eens terug op een fantastisch weekend in Heerenveen. Met foto’s, filmpjes en verhalen. Bovendien zetten we onze geweldige coaches/trainers/begeleiders op deze avond in het zonnetje. Zij zijn het immers die elke week met de sporters op het veld of in de zaal staan, of in het zwembad liggen. Dat alles onder het genot van een hapje, een drankje en een gezellig muziekje.

 SO2014 Fryslan