Fotoboek Deventer Sportploeg voor raadsleden en college

Het Olympisch jaar van de Deventer Sportploeg in een (foto)boek. Het boek toont (de aanloop naar) de Special Olympics door de ogen van twee fotografen. Dat cadeau kregen alle coaches al in oktober. Maar het boek is te mooi om niet verder te delen! Dus is het inmiddels naar alle partners van de Deventer Sportploeg gestuurd en woensdag 30 november brengen onze ambassadeurs Johan, Michael, Merette en Leonique het naar de gemeenteraad.

Uitdelen

De raadsleden die mee geweest zijn naar de opening van de Special Olympics in juni krijgen allemaal een boek, net als de wethouders. Burgemeester Ron König is niet aanwezig, maar vanzelfsprekend is er voor hem ook een exemplaar. Daarnaast krijgt elke fractievoorzitter er één, want we willen iedereen in de politiek graag laten zien want we allemaal doen!

Ook voor de sporters

Inmiddels zijn er dus heel veel mensen die het fotoboek in huis hebben. Maar de echte hoofdrolspelers, hebben hem nog niet! Dat kan natuurlijk niet. Daarom krijgen Johan, Michael, Merette en Leonique deze avond het boek ook! En alle andere sporters die mee zijn geweest in juni naar Twente en hebben meegedaan aan de Special Olympics krijgen binnenkort een uitnodiging om er eentje op te komen halen!

Meer foto’s vindt u op Facebook!