Foto’s, foto’s, foto’s….

Een medaille nog voor er wedstrijd is gehouden, een prachtige openingsceremonie, twee fantastische sportdagen, een superleuk feest, een echt Olympisch Dorp, een high five van de Commissaris van de Koning, heerlijk weer, de vlag van de Deventer Sportploeg in top op het Stadhuis én een heleboel medailles. Dat is in het (heel) kort de beschrijving van het weekend van de Special Olympics in Twente van de sporters van de Deventer Sportploeg. Maar liefst 2300 sporters met een verstandelijke beperking nemen – met hun coaches – deel aan dit prachtige evenement.

U heeft vast al de nodige foto’s voorbij zien komen. De komende tijd plaatsen we er nog meer. In elk geval op de Facebookpagina van de Stichting Deventer Sportploeg. Daarna ook op Flickr, waar je ze makkelijk kunt downloaden.

Twee fotografen, René Sluiseman en Bob Kelderman (bobphotexperience) zijn het hele weekend mee geweest. Zij hebben, ieder op eigen wijze, een mooi overzicht van het weekend gemaakt. Bij de meeste sporten waar de Deventer Sportploeg aan meedeed zijn – op ons verzoek – ook foto’s gemaakt; door familieleden of vrienden.
Daarom heel veel dank aan:

Anouk Gouma

Bob Kelderman

Dick en Corina Groothedde en Vera

Michael Aalders

René Sluiseman

Yvette van Bussel

Yvonne Commandeur

Wieke Smalbruggen

Enne… we vullen nog steeds aan, dus houd ze de komende tijd in de gaten!