G-judoka’s gaan internationaal!

Zondag 10 januari is een bijzondere dag voor de judoka’s van Budo Vereniging Deventer. Voor het eerst doen ze mee aan internationaal toernooi: in Meeuwen Gruitrode in België. Dat heeft wel wat gevolgen voor de nachtrust, maar uiteindelijk judoën ze allemaal uitstekend!

DSC 0309

Voor Bjørn Commandeur, Alex Brinkhof, Koen Groothedde en Deacon Roters behaalden alle vier een mooie eerste plek. Rico Roters werd tweede in zijn poule en Zoë Roters derde in de hare. Resultaten om trots op te zijn dus!

DSC 0347

Bedankje
Voor de prijsuitreiking worden alle coaches namens de organisatie bedankt voor het werk dat ze met de sporters doen. Leuk om dat ook eens van een andere kant te horen. Een terecht bedankje, want bij de Deventer Sportploeg weten we dat al lang: zonder coaches, begeleiders en coördinatoren kan immers geen enkele vereniging draaien!

DSC 0375

Nominatie Deventer Sportverkiezing
Leuk om te vermelden is nog dat Bjørn Commandeur is genomineerd bij de Deventer Sportverkiezing 2015 in de categorie Sporters met een beperking. Op vrijdag 5 februari worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de jaarlijkse Sportverkiezing-avond in de Deventer Schouwburg.

DSC 0378

Meer foto’s vind u op Facebook.