G-team Colmschate wint Eagles-shirt

IMG 0080

In de aanloop naar de Special Olympics hield de Deventer Sportploeg een leuke sponsoractie. Iedereen die de ploeg – voor juni 2014 – met € 50 steunde kreeg een bijzondere paraplu cadeau. Daaraan zat een label waarmee je je aan kon melden om mooie prijzen te winnen. Een van de prijzen was een shirt van Go Ahead Eagles met daarop alle handtekeningen van de spelers van het seizoen 2013-2014. Dat T-shirt werd dinsdagavond 2 september uitgereikt aan een verrassende deelnemer!

Niet verrassend in die zin dat er gewonnen was, want dat kan natuurlijk iedereen overkomen die meedoet. Maar verrassend als deelnemer. De beide G-teams van SV Colmschate ’33 hebben namelijk samen meegedaan aan de actie om ‘hun’ elftallen te steunen op weg naar de Special Olympics. In mei viel er een ingevuld formulier in de brievenbus waar op stond dat de teams samen meededen aan de sponsoractie. Dat is natuurlijk hartverwarmend!

Verloot
Het T-shirt is – door coördinator Ina Rietman – verloot onder alle voetballers en -sters. De gelukkige winnares is Danielle Feenstra. Zij mag het T-shirt mee naar huis nemen. Voor haar dubbel leuk, omdat ze via de Van de Bent Stichting werkt in de Adelaarshorst!

Special Olympics 2016
Binnenkort beginnen de voorbereidingen voor deelname aan de Special Olympics in Nijmegen in 2016. Ook daarvoor is natuurlijk weer veel geld nodig. Als u de Deventer Sportploeg sponsort met € 50 of meer, krijgt u nog steeds zo’n gave paraplu! 

 Colmschate