Geslaagde Kick Off Deventer Sportploeg

IMG 8438IMG 8454 

Het was buitengewoon druk en gezellig bij de Kick Off van het Olympisch jaar van de Deventer Sportploeg. Een groot aantal sponsoren en leden van de sportverenigingen waar de sporters elke week hun sport beoefenen was aanwezig op woensdagavond 15 februari bij Deventrade.

IMG 8498Het programma voor de komende maanden is gepresenteerd: nieuwe kleding passen bij Telstar op 14 maart, 11 mei de feestelijke ploegpresentatie en dan is het bijna zover: 1, 2 en 3 juni gaan 70 sporters met hun begeleiders naar de Special Olympics in Den Bosch! En natuurlijk zijn ze daarvoor al heel hard aan trainen.

Zondag 3 juni is het VIP-dag, dan hopen de sporters veel mensen uit Deventer te mogen begroeten tijden hun sportieve prestaties.

De ploegpresentatie en de VIP-tour worden georganiseerd door studenten van Saxion via SaxEvents.


Sponsoren

IMG 8446Zonder sponsoren kan de Deventer Sportploeg deelname aan toernooien niet realiseren en is er ook geen geld om andere extra dingen te doen zoals bijvoorbeeld het ondersteunen van een vereniging die met G-sport wil beginnen.
Daarom hebben vier sporters van de DSP – samen met sponsormanager Maarten van Koolwijk – de Gouden sponsoren van de Deventer Sportploeg een gouden medaille omgehangen als blijk van waardering. Rotary Deventer IJssel, Lions Deventer IJsselvallei, Sallcon Werktalent, Telstar Sport & Fashion Deventer en Via Design zijn de gouden sponsoren van de IMG 8464Deventer Sportploeg.

De sponsoren gaven allemaal aan het ‘een feest te vinden’ om voor deze groep sporters iets te kunnen betekenen.

De vier sporters, Tim, Marije, Melissa en Tiemen zullen de komende tijd bij diverse organisaties en bedrijven langskomen. Levensgroot, maar wel van karton. Maarten van Koolwijk gaat – met deze sporters aan de arm – op zoek naar meer sponsoren om de continuïteit te garanderen.

 

 

Foto’s

 Video