Hart voor Salland 2018!

Nog een paar maanden (op 8, 9 en 10 juni) en dan gaan we met ruim 80 sporters meedoen aan de Special Olympics in de Achterhoek. Alle sporters zijn al druk aan het trainen en verheugen zich enorm op het toernooi. Natuurlijk gaan ze voor heel veel medailles, maar meedoen is ook heel belangrijk.

RSL 4006

Die deelname kost ruim € 400 per sporter. Daarvan betalen de sporters een eigen bijdrage van (ongeveer) € 85, de rest wordt bij elkaar gebracht door acties en het werven van fondsen. Rabobank Salland houdt dit jaar voor de vijfde keer Hart voor Salland: een superleuke actie waarbij u ons kun helpen een mooi bedrag bij elkaar te stemmen!
Bankiert u bij Rabobank Salland? Dan heeft u een persoonlijke stemkaart gekregen. Daarmee mag u vijf stemmen uitbrengen op alle ‘goede doelen’ die zich hebben aangemeld. Drie van die stemmen mag u uitbrengen op de Deventer Sportploeg! Met uw stem gaan de sporters in 2018 voor goud!

Stemmen kan van 9 tot en met 19 maart.

Volgend jaar ook stemmen?
Omdat het een jubileumeditie is, mag dit jaar iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank stemmen. Wilt u volgend jaar ook stemmen? Wordt dan nu vast lid van de Rabobank! Via www.rabobank.nl/salland kunt u een lidmaatschapsformulier invullen. Bellen naar de bank kan ook: 0570 50 85 55. Dan rekenen we de komende jaren ook op uw stem!

logo Rabo Hart voor Salland