Heel Deventer (Sportploeg) Hapt! Hap je mee?

Deventer: koekstad van Nederland. Maar een koekstad zonder wereldrecord Koekhappen. Dat kan toch eigenlijk niet. En Deventer heeft op dit moment dat wereldrecord niet in handen. Daarom organiseert de Stichting Liefdadigheid Junior Kamer Deventer op zondagmiddag 25 juni Heel Deventer Hapt! Via een koekhapestafette door de binnenstad van Deventer wil de organisatie het bestaande record verpulveren. En natuurlijk doet de Deventer Sportploeg mee! Heb jij je al aangemeld?

Route koekhappen

Burgemeester Andries Heidema bijt het spits (of eigenlijk de koek) af op de Welle en via een mooie route door de binnenstad van Deventer eindigt het happen uiteindelijk op De Brink. Als de laatste deelnemer in de koek heeft gehapt, moet het wereldrecord (officieus in handen van de gemeente Helmond met 1952 happers, volgens het Guiness Book of Records staat het op naam van de gemeente Drunen met 1452 happers) in handen zijn van de enige echte koekstad in de wereld: Deventer.Deelnemende DSP sportverenigingen en partners 2016 1 definitief

De Deventer Sportploeg Hapt Mee!
Als Deventer Sportploeg werken we natuurlijk graag mee aan dit record. Dus gaan we met zoveel mogelijk sporters, coaches, broers, zussen, vrienden en familie mee happen op zondag 25 juni. Een superleuke activiteit om het sportseizoen mee af te sluiten. Bovendien steunt Heel Deventer Hapt een goed doel: Stichting Present. Daar dragen we natuurlijk ook graag een steentje aan bij.

Sportcarrousel
Onze eigen Sportcarrousel is te vinden op De Brink, dus we hopen dat er veel mensen even een kijkje komen nemen bij al onze verenigingen die aangepast sporten aanbieden.

Logo koekhappen20 1

Doe je mee?
Kom je ook? Meld je aan bij je coördinator of bij Komen je broers, zussen of andere mensen meehappen? Leuk! Hoe meer happers hoe liever. Maar vergeet niet ze dan wel allemaal op te geven, want anders tellen ze niet mee voor het record! Uiterlijk 20 juni moet je aanmelding binnen zijn. De Deventer Sportploeg zorgt voor het ophalen van de plakken koek die gaan weghappen. Reken erop dat je rond half twee wordt verwacht. Uiterlijk vrijdag 23 juni hoor je hoe laat je verwacht wordt en waar precies.