Kick Off Deventer Sportploeg Olympics jaar 2012

IMG 7442

Het jaar 2012 wordt een druk jaar op sportgebied. De sporters van de Deventer Sportploeg kunnen daarbij natuurlijk niet achter blijven. Zij doen in juni in Den Bosch mee aan de Special Olympics. Woensdag 15 februari is de Kick Off voor sponsoren en deelnemende verenigingen.

Met maar liefst zes verschillende sporten (atletiek, judo, tafeltennis, voetbal, wielrennen en zwemmen) en zo’n 70 sporters doet de Deventer Sportploeg mee aan het grote toernooi in Den Bosch. Daar gaat nog wel het een en ander aan vooraf: er moet kleding worden gepast en de ploeg zal zich aan de stad presenteren. Om alle sponsoren en deelnemende verenigingen op de hoogte te brengen van het programma vindt woensdag 15 februari de officiële Kick Off plaats van het Olympisch jaar.

Sponsorpropositie
Dankzij sponsoren kan de Deventer Sportploeg in 2012 met een grote groep sporters en begeleiders naar Den Bosch. Maar ook de komende jaren wil de Deventer Sportploeg zich actief blijven inzetten om sporters met een (verstandelijke) beperking te laten sporten bij verenigingen in de gemeente. Daarom gaat ze tijdens deze Kick Off op een ludieke manier haar huidige sponsoren in het zonnetje zetten én laat zien hoe de sporters op zoek gaan naar nieuwe sponsoren.