Korfbal iets voor jou?

IMG_6290

 

Kom dan naar de extra kennismakingslessen bij Devinco op 10 en 17 juni!

Op de Pantharei, de Daniël de Brouwerschool en De Linde hebben leerlingen al kennis kunnen maken met korfbal, een leuke balsport die in teamverband wordt gespeeld. Deventer korfbalvereniging Devinco heeft op de scholen clinics gegeven.

 

In januari 2011 is Devinco in Deventer begonnen met plannen voor het starten van G-korfbal. Dit in samenwerking met de Deventer Sportploeg. Die werkt weer samen met de gemeente Deventer, Special Heroes, Sportbedrijf Deventer en het speciaal onderwijs in de regio. Nu is het tijd om iedereen te laten kennismaken met deze leuke sport.

Foto_kids_Devinco.1_2011G-korfbal: wat is dat?

G-korfbal is korfbal voor mensen met een verstandelijke beperking. De korfbalvereniging in Deventer, Devinco, begint dit jaar met G-korfbal. Dit doen zij in samenwerking met de Deventer Sportploeg. Korfbal is een balsport voor zowel jongens als meiden, jong en oud. Het is een leuke en gezellige manier om samen met anderen in beweging te zijn.

  

Kleding

Voor de korfballessen heb je sportkleding en sportschoenen (kunstgras) nodig. Het is buiten, dus bij koud weer is een lange trainingsbroek en/of trui een aanrader.

 

Kennismaken?

Op vrijdag 20 mei en op vrijdag 27 mei zijn er al twee kennismakingslessen gehouden. Dat was een groot succes.
Deze lessen gemist? Dan kan iedereen die het leuk vindt meedoen met twee extra kennismakingslesen op vrijdag 10 en 17 juni. Die lessen zijn op Sportpark Rielerenk (tegenover het nieuwe ziekenhuis). Het begint om 18.30 uur en is afgelopen om 19.30 uur. Natuurlijk vinden de trainers van Devinco het leuk als je op beide avonden komt!

 Foto_kids_Devinco.3_2011

Aanmelden?

Devinco wil graag weten op hoeveel kinderen ze kunnen rekenen. Als je mee wilt doen moet je je daarom even aanmelden. Dat kan via  of door te bellen met een van de contactpersonen: Inge Groothedde (06 54 39 77 31) of Annemiek Haven (0570 60 60 95).
Zorg je er voor dat je een kwartier van te voren aanwezig bent? Met een van je ouders (allebei mag ook) of een begeleider.

 

Meer informatie?

Kijk op de website: http://www.devinco.nl/ of bel met een van de contactpersonen

 

 Foto’s