Korfballers naar NK in Dordrecht

 IMG 6782

Zaterdag 13 juni: al om 06.45 uur is het druk in de buurt van de Devinco-locatie. Er staat een grote bus en een aantal spelers en coaches van het G-team staan, een beetje slaperig nog, op de parkeerplaats. Klaar om af te reizen naar Dordrecht, waar de NK korfbal voor G-teams wordt gehouden.

Onderweg is er een tussenstop in Apeldoorn, waar het team van Atalante wordt opgepikt. In Dordrecht doet een team van Devinco mee, een team van Atalante én een gemengd team met spelers van Atalante én Devinco. Zo kan iedereen die graag mee wil doen aan het NK ook echt in actie komen.IMG 6990

Sportieve dag
Na een gezellige busrit komen de teams aan bij KV Movado in Dordrecht. Na een officiële opening (met het zingen van het Wilhelmus) kan het toernooi van start. Beide teams spelen leuke wedstrijden. Soms wordt er verloren, soms gewonnen, maar het is een heerlijke, sportieve dag.

IMG 7056 IMG 7081

Twee teams
De korfballers van Devinco kunnen terugkijken op een fantastische afsluiting van het seizoen. Met dank aan de trainers Loes en Mariska en begeleiders Frank, Eric en Hans. Volgend seizoen gaat Devinco definitief de competitie in met twee G-teams!

Meer foto’s op Facebook.