Laatste week digitale loterij Deventer Lions

IMG 9548
Het duurt nog even, maar in 2014 wil de Deventer Sportploeg natuurlijk weer mee doen aan de Special Olympics. Die worden gehouden in Heerenveen op 13, 14 en 15 juni 2014.
Er is veel geld nodig om met sporters en begeleiders mee te kunnen doen aan dit fantastische evenement. De Deventer Sportploeg krijgt daarbij hulp van de Lionclubs uit Deventer en omgeving op een bijzondere manier.

Al een aantal weken organiseren de Lionclubs Voorst, Deventer, Deventer-Zuid en Deventer IJsselvallei een digitale loterij. Meedoen is heel simpel, want je hebt er alleen een telefoon voor nodig!
SMS: LIONS naar 1008 en voor € 1,50 per keer doe je mee. Het mobiele telefoonnummer krijgt een unieke toevoeging per lot en is zo het lotnummer. Het aantal keren dat men mee mag doen is onbeperkt.

Mooie prijzen!
Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen, zoals bijvoorbeeld een iPad 2.
Maar de mooiste prijs is natuurlijk dat de opbrengst de Deventer Sportploeg op weg helpt naar deelname aan de Special Olympics in 2014.
De trekking vindt plaats op 29 maart 2013 (Goede Vrijdag).

Deventer Sportploeg
De Deventer Sportploeg is heel blij met deze steun. Voorzitter Kees van Hoof: ‘De Lions hebben landelijk het Healthy Athletes programma geadopteerd, een belangrijk side-event van de Special Olympics. Het is helemaal gericht op het op een leuke manier de gezondheid van de sporters in kaart brengen en ze tips geven over gezondheid en gezonde voeding. Die adoptie betekent onder andere dat leden van de nationale Lions heel veel mensen leveren om het programma te laten draaien. Met deze adoptie is het voortbestaan van Healthy Athletes gegarandeerd. Maar het is natuurlijk helemaal geweldig dat de lokale Lionsclub zo’n leuke actie op touw zetten voor de Deventer Sporters met een verstandelijke beperking. Dat kunnen we heel goed gebruiken. Ik hoop dan ook dat heel veel mensen gaan sms’en!’

Kijk voor alle prijzen op www.digitaleloterij.nl
of op Facebook: http://www.facebook.com/DigitaleLoterij.