Lions organiseert digitale loterij voor de Deventer Sportploeg!

header3Het duurt nog even, maar toch denken we al weer aan de volgende Special Olympics. Die worden gehouden in Heerenveen op 13, 14 en 15 juni 2014. Langzamerhand zijn we dan ook al weer aan het denken over hoe we de financiën bij elkaar moeten krijgen om er met de Deventer Sportploeg naar toe te gaan. De Lions uit Deventer en omgeving helpen de Deventer Sportploeg met een geweldige loterij!

Koop een lot voor € 1,50
De Lions clubs Deventer IJsselvallei, Deventer, Deventer Zuid en Voorst organiseren een Paasloterij. Meedoen is heel makkelijk, want dat doet u met uw mobiele telefoon! SMS: LIONS naar nummer 1008. Voor € 1,50 doet u mee. Uw mobiele telefoonnummer (plus een unieke toevoeging per lot) is uw lotnummer. U mag zo vaak meedoen als u wilt!

Mooie prijzen!
Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen, zoals bijvoorbeeld een iPad 2. Maar de mooiste prijs is natuurlijk dat de opbrengst de Deventer Sportploeg op weg helpt naar deelname aan de Special Olympics in 2014!! De trekking vindt plaats op 29 maart 2013 (Goede Vrijdag).

Kijk voor alle prijzen op www.digitaleloterij.nl
of op Facebook: http://www.facebook.com/DigitaleLoterij.