Mooie resultaten voor G-judo in Hoogeveen

DSC 0268

Maar liefst acht judoka’s van de Budovereniging Deventer hebben op 20 december meegedaan aan het jaarlijkse toernooi in Hoogeveen. En dat resulteerde in mooie resultaten!

Alex Brinkhof won al zijn partijen. De eerste was extra lastig, omdat zijn tegenstander een aanval inzette die bij de g-judo verboden is. Gelukkig was de scheidsrechter alert en greep in. De volgende partijen liet Alex niet meer met zich sollen en won ze allemaal op een mooie manier. Met een prachtige eerste plek tot gevolg.

DSC 0214

Familie-eer
Ook Ricco Roters, Deacon Roters en Leonique Smalbruggen wonnen al hun partijen. Heel knap van Leonique, want het was haar eerste keer met de wedstrijdgroep. Ricco en Deacon doen samen met hun zusje Zoë mee. Dan ben je natuurlijk extra gemotiveerd, want dan moet je de familie-eer hooghouden! Dat hebben ze alle drie gedaan, want Zoë behaalde een mooie tweede plaats! Die mooie tweede plek was er ook voor Bjorn Commandeur en Jada van der Kamp. Koen Groothedde behaalde een mooie derde plaats. Hij wist zelfs een wedstrijd met een ippon te winnen, maar zijn tegenstanders waren buitengewoon sterk.

DSC 0255

Kerstman
De Kerstman reikte de prijzen uit, wat natuurlijk een leuke sfeer aan het toernooi gaf.

DSC 0166 

 

Kijk voor meer foto’s op Facebook