Nieuwe sponsorovereenkomst met Sallcon

IMG 4453

Al sinds 2009 is Sallcon een van de Gouden sponsoren van de Deventer Sportploeg. Sallcon ondersteunt daarmee de Deventer Sportploeg bij het creëren van mogelijkheden voor sporters met een beperking om te kunnen sporten bij lokale, reguliere sportverenigingen. Op woensdag 11 juni is de (nieuwe) sponsorovereenkomst voor de duur van drie jaar ondertekend.

De Deventer Sportploeg gaat met haar sporters – waarvan een aantal bij Sallcon werkt –Sallcon medewerkers een kennismakingsprogramma aanbieden met een aantal sporten. Doel is dat meer mensen met een beperking gaan sporten. Tijdens een netwerkavond voor het MKB van Deventer Scoort ondertekenen voorzitter Kees van Hoof en Sallcon-directeur Jeroen Kroeze de overeenkomst.

IMG 4436 IMG 4471

Fotocollage
Voor Sallcon heeft de Deventer Sportploeg een fotocollage gemaakt, waarop alle sporten zijn afgebeeld. De oudste foto stamt uit 2002, toen er voor het eerst een meerdaagse Special Olympics werd gehouden in… Deventer. De collage krijgt bij Sallcon een mooie plek!

Foppe de Haan
Bekend oud-voetbaltrainer Foppe de Haan houdt voor de vele aanwezigen een presentatie: ‘Van een schouderklopje krijgt niemand een blessure’. Als ambassadeur van de Special Olympics overhandigt hij Kees van Hoof een speciale bal en complimenteert de Deventer Sportploeg met het vele werk dat er wordt verricht om zoveel mensen met een beperking in Deventer aan het sporten te krijgen en te houden. En ja, van zo’n schouderklopje worden we heel blij! 

IMG 4531