Oma Kitty is supporter van Merette

Door het sport- en beweegprogramma van Iedereen Actief krijgen heel veel kinderen en volwassen de gelegenheid om een sport te beoefenen die bij ze past. In de Sportcarrousel kunnen sporters in spé allerlei sporten uitproberen en in de Iedereen Actief-bus is alle informatie over sporten en verenigingen voorhanden. Om het programma ook de komende jaren te kunnen voortzetten is heel veel geld nodig. Daarom is Iedereen Actief op zoek naar supporters. Merette helpt een handje mee!

‘Oma, wil je mijn supporter worden?’, is de vraag van Merette aan haar oma Kitty. Merette zwemt al zo’n dertig jaar bij De Klup en doet sinds 2000 mee aan de Special Olympics en andere zwemtoernooien. Ze helpt mee met de collecte voor Het Gehandicapte kind en fungeert af en toe als ambassadeur bij activiteiten van Iedereen Actief en de Deventer Sportploeg. En natuurlijk wil ze ook wel supporters werven!

Trots

‘Ik zie hoe Merette is gegroeid door het sporten’, vertelt oma Kitty Nieuwenhuis. ‘Ze is heel trots als ze weer eens een medaille heeft gewonnen bij het zwemmen, maar ze vindt het ook gewoon heel leuk om met haar zwemmaatjes naar wedstrijden te gaan. Als ze niet wint, kan ze best even teleurgesteld zijn, maar ze geniet vooral van het meedoen en verheugt zich nu al op de Special Olympics in Den Haag. Ik ben als oma ook trots op wat ze heeft bereikt. Dus ja, ik word heel graag supporter van Merette. En ik hoop dat veel meer mensen supporter worden van Iedereen Actief, zodat heel veel kinderen en volwassenen als Merette mee kunnen doen in Deventer!’

Supporterscampagne

Wilt u ook helpen? Word dan supporter van Iedereen Actief.
Door supporter te worden van Iedereen Actief maakt u het mede mogelijk om sporters met een beperking of een chronische ziekte te laten sporten bij hun eigen vereniging, in hun eigen gemeente of in een regionaal of nationaal team. Voor € 50 per jaar bent u supporter en maakt u dromen waar!
Meedoen? Ga naar www.iedereenactief.nl/supporter