Sallcon (weer) Gouden Sponsor Deventer Sportploeg

IMG 1742
Sallcon Werktalent is al een aantal jaren een van de hoofdsponsoren van de Deventer Sportploeg. Onder het motto: ‘Samen werken, samen sporten’ benadrukken Sallcon en de Deventer Sportploeg dat sporten voor iedereen gewoon moet zijn, ook voor mensen met een beperkging.

Sallcon Werktalent heeft na een succesvolle periode het sponsorschap met veel vertrouwen verlengd met twee jaren voor 2012 en 2013. Daarmee ondersteunt Sallcon Werktalent de Deventer Sportploeg bij het creëren van mogelijkheden voor sporters met een beperking om te kunnen sporten bij lokale, reguliere sportverenigingen. De Deventer Sportploeg mag al sinds 2009 rekenen op Sallcon Werktalent als vaste sponsor.

Langere periode
Met de sponsoring van de Deventer Sportploeg wil Sallcon Werktalent zorg dragen voor een gelijkmatige ondersteuning van lokale G-sportteams en voorkomen dat het beschikbare sponsorbudget versnippert over veel en verschillende kleine(re) sportprojecten.
Sallcon Werktalent kiest er voor om de Deventer Sportploeg voor een langere periode te ondersteunen zodat er financiële mogelijkheden komen om met de sporters deel te nemen aan wedstrijden en toernooien buiten de stad zoals de Nationale Special Olympics.

Ondertekening
Op 23 april ondertekenden Talitha van den Elst (operationeel directeur Sallcon Werktalent) en Maarten van Koolwijk (sponsormanager Deventer Sportploeg) het nieuwe convenant. Daarmee is Sallcon definitief opnieuw Gouden Sponsor van de Deventer Sportploeg.