Special Dance4you danst de sterren van de hemel in Arnhem

DSC01260

Een spannende dag is het zaterdag 26 oktober. De dansers van Special Dance4you doen mee aan een danswedstrijd in Arnhem. Twee keer mogen ze vandaag laten zien waar ze elke donderdag zo druk voor aan het oefenen zijn!

Al vroeg is iedereen er klaar voor. Om 10.45uur is het verzamelen geblazen bij Kei 13 en met veel voorpret en een beetje gezonde spanning vertrekt de groep naar Arnhem. De eerste dans op het programma is de – verplichte – countrydans. Daar is heel hard op geoefend, maar het blijft moeilijk: al die nieuwe pasjes. Gelukkig gaat het allemaal prima en de groep krijgt een groot applaus.

‘Bewegen is gezond’
Na de pauze is het tijd voor de vrije dans. De dansers dansen vol enthousiasme op het nummer ‘Bewegen is gezond’. Het nummer is speciaal voor de groep gekozen en dat is te zien!. Het enthousiasme spat er vanaf. Het publiek gaat uit zijn dak en jury geeft een staande ovatie!

Uitslag
Dan moet er gewacht worden op de uitslag. Gelukkig is er nog wel iets te doen: een country-stoelen-dans. Dat is natuurlijk een gezellige chaos en drie dansers: Melanie, Larissa en Marjolein vallen daarmee in elk geval al in de prijzen. Daarna wordt er door iedereen nog even lekker gedanst en dan is het toch echt tijd voor de prijsuitreiking. 
Met maar liefst 123 punten is Special Dance4you geëindigd op de derde plek. Daar zijn dansers én begeleiders terecht hartstikke trots op!

DSC01281