Sporters Deventer Sportploeg collecteren voor Het Gehandicapte Kind

Voor het achtste achtereenvolgende jaar doen sporters met een beperking uit Deventer mee met de collecte voor Het Gehandicapte Kind in de week van 13 t/m 18 november. Zo laten de sporters zien dat ze zelf ook iets kunnen doen voor andere kinderen met een beperking!

Ben Actief collecteert

Opbrengst

De opbrengst van de collecte is in eerste instantie bedoeld voor Het Gehandicapte Kind. Maar… verenigingen en clubs die helpen collecteren mogen de helft van het bedrag dat ze ophalen zelf houden en inzetten. In 2023 willen we dat geld inzetten om samen sporten, spelen en naar school gaan voor kinderen met en zonder beperking nog meer zichtbaar en mogelijk te maken.

Koud en nat

Op de avond dat de wielrenners van WSV De Zwaluwen collecteren is het weer wel heel slecht. Maar daar laten ze zich niet door weerhouden en ze weten die avond ruim € 200 op te halen! Wat een bikkels. Ook Ben Actief draagt zijn steentje bij. Dat is nog eens opvallend collecteren!

Sporters trotseren kou en regen voor collecta

Digitale collectebus

Natuurlijk is er ook een digitale collectebus! Die collectebus is aangemaakt op naam van Iedereen Actief is te vinden onder deze link. We zijn blij met elke bijdrage enne… delen in uw netwerk wordt zeer op prijs gesteld.

Collecteer voor kinderen met een handicap! (digicollect.nl)