Sporters Deventer Sportploeg collecteren voor NSGK

logo NSGK

IMG 0924Donderdagavond 14 november 2013 collecteren leden en vrijwilligers van de Deventer Sportploeg voor de NSGK. Dit jaar zijn de wielrenners en de tafeltennissers actief. Bij de Deventer Sportploeg hebben alle sporters een verstandelijke beperking. Zij collecteren in de collecteweek van NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) in de wijken Borgele en Platvoet in Deventer.

Dankzij een gift van NSGK hebben de G-Wielrenners van de Deventersportploeg veel fietsen aan kunnen schaffen. Sporten moet namelijk voor iedereen vanzelfsprekend toegankelijk zijn, vindt NSGK. Zo helpen de sporters met een verstandelijke beperking om sporten toegankelijk te maken voor gehandicapte kinderen.

NSGK is het goede doel voor kinderen en jongeren met een handicap in Nederland. De stichting helpt ze om te kunnen spelen, leren, op vakantie gaan, op zichzelf wonen, een baan vinden – kortom: volwaardig te kunnen leven. Dat kan dankzij de steun van donateurs en vrijwilligers. Meer over het werk van NSGK leest u op www.nsgk.nl.

IMG 0941 IMG 0962