Stem op de Deventer Sportploeg voor de Doemee-award 2018!

Eind 2018 reikt MEE de Doemee-award uit. Dit is een prijs voor een persoon of organisatie die zich met een lokaal initiatief inzet voor een samenleving waarin ook mensen met een beperking, chronische ziekte of een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal mee kunnen doen. Met hun enthousiasme maken zij het verschil; door op zoek te gaan naar de mogelijkheden en niet te blijven denken in beperkingen. Iets wat een podium verdient en extra gewaardeerd wordt met een Doemee-award.

Een vakjury en het publiek kiezen de winnaar

Wie naar huis gaat met de Doemee-award wordt niet door MEE bepaald. Een vakjury, bestaande uit zowel afgevaardigden van verschillende organisaties als cliëntvertegenwoordigers en ervaringsdeskundigen, zal zich over de genomineerden buigen. Maar de uitslag van een publieke stemronde legt extra gewicht in de schaal. De winnaars worden 6 december a.s. tijdens een feestelijke uitreiking bekend gemaakt.

Stem op de Deventer Sportploeg!

De Deventer Sportploeg is een van de genomineerden voor de Doemee-award in de regio IJsseloevers/Flevoland. De Deventer Sportploeg zet zich al meer dan tien jaar in voor sporters met een (verstandelijke) beperking. In Deventer kunnen zij bij een groot aantal reguliere verenigingen sporten en volwaardig deel uitmaken van de vereniging. Onder de vlag van de Deventer Sportploeg doet een heel grote groep sporters mee aan de Nationale Special Olympics. Zo’n 120 vrijwilligers zijn elke week actief met de sporters: in de zaal, op de baan, op het veld of in het zwembad. Met heel veel passie en enthousiasme zetten zij zich in voor een inclusieve samenleving. Als dat geen reden is om op de Deventer Sportploeg te stemmen, weten wij het ook niet meer!

Stem op de Deventer Sportploeg!