Stem op de Deventer Sportploeg voor een Kroonappel!

campagnebeeldTer gelegenheid van de aankomende inhuldiging van de Prins van Oranje en Prinses Máxima, organiseert het Oranje Fonds de zoektocht naar de Oranje Fonds Kroonappels. Duizenden organisaties die iets betekenen voor de samenleving, dragen hun activiteiten voor. Tijdens het stemweekend vragen we u te stemmen op het beste of leukste initiatief bij u in de gemeente of eiland. We rekenen op uw hulp bij het vinden van de Oranje Fonds Kroonappels! De Deventer Sportploeg doet natuurlijk mee!

Gewoon… of bijzonder?
Prins Willem Alexander en Prinses Máxima zijn beschermpaar van het Oranjefonds. Elk jaar worden de Appeltjes van Oranje uitgereikt. Dit jaar komen daar drie kroonappels bij, ter ere van de troonswisseling. Wij vinden dat we met de Deventer Sportploeg iets bijzonders doen in Deventer. Hoewel… sporten zou voor iedereen, of je nu een beperking hebt of niet, gewoon moeten zijn. En dat is nu precies wat we doen en willen: dat sporters met een beperking sporten bij reguliere sportverenigingen in de stad.

Stemmen op 15, 16 en 17 maart!!
De Deventer Sportploeg heeft zich ingeschreven bij de categorie ‘Helpende Hand’. Om kans te maken op een van de drie kroonappeltjes moeten we stemmen verzamelen: heel veel stemmen! Stemmen kan alleen op 15, 16 en 17 maart.

Stemt u mee ?

En schakel vooral uw hele netwerk in om ook mee te stemmen! Op naar een zoen van koningin Máxima! Een berichtje in uw postbus als het stemmen begint?
Meld u hier aan!