Stem op Onbeperkt Actief!

appeltjeOnbeperkt Actief  is doorgedrongen tot de eindstrijd om een Appeltje van Oranje 2014. Mensen met én zonder beperking zijn actief bij Potje van Otje, wandelen met de buren, Theater Onbeperkt, 3D-kaarten maken, NO LIMIT,  Boerderijklussen op de Ulebelt, Lady’s Special Tutclub, Zondagse Pot, Samen is leuker dan alleen, van Kerst-inn tot inloopmiddag, als vrijwilliger klusjes doen, helpen bij de buurtbingo, de hond van de buren uitlaten… en nog veel meer!

Veel sporters van de Deventer Sportploeg genieten regelmatig ook van de activiteiten van Onbeperkt Actief.

Stem10-daagse
Dit fantastische Deventer initiatief kan een Appeltje van Oranje winnen. Een mooie geldprijs (€ 15.000), maar vooral natuurlijk de erkenning voor al die vrijwilligers die zich keer op keer inzetten voor de activiteiten. En… koningin Máxima komt het appeltje persoonlijk naar Deventer brengen!
U stemt toch ook?

Dat kan van 29 november tot 8 december 24.00 uur via www.oranjefonds.nl/appeltjes

IMG 0631 IMG 6842

Stemmen werkt als volgt
Nadat u uw gegevens heeft ingevuld (Stap 1) komt u op de pagina met initiatieven uit de regio Oost. Onbeperkt Actief is te vinden bij de foto met de kok. Klik op het vinkje onder de foto en dan op stemmen (Stap 2). De foto (en dus het initiatief) van uw keuze verschijnt bij Stap 3 (wel even controleren, de foto’s wisselen doorlopend van plaats). Klik op Bevestig stem.

IMG 6415

IMG 6612

IMG 6436 

Zegt het voort!
Natuurlijk vragen we iedereen om dit bericht te delen op Facebook, Twitter, via je E-mail, zodat zo veel mogelijk mensen stemmen! Stuur vooral de link naar dit berichtje door, dan heeft ook iedereen meteen de uitleg!