Stoere collectanten voor Het Gehandicapte Kind!

Voor het zevende achtereenvolgende jaar doen sporters met een beperking uit Deventer mee met de collecte voor Het Gehandicapte Kind in de week van 13 t/m 19 november. De hele week zijn sporters, ouders en coaches op pad geweest met de collectebus. Soms lekker in het zonnetje, maar ook in de regen en het donker gingen onze stoere collectanten op pad. En het resultaat? De teller staat op ruim €2300!

Drie verenigingen

Natuurlijk is de helft van de opbrengst voor Het Gehandicapte Kind,  maar de met de andere helft helpen we drie van onze ‘eigen’ verenigingen. WSW de Zwaluwen heeft twee tandems nodig, AB Salland wil badminton toegankelijk maken voor iedereen en de inline skaters van Sportief Oost gaan volgend jaar naar de World Games en hebben daar een flink bedrag voor nodig.

Helpt u ons naar € 3000?

De fysieke collecte zit erop en we danken al onze collectanten hartelijk voor hun inzet. Maar… u kunt nog doneren! De hele week is de digitale collectebus nog open! ‘Wat zou het mooi zijn als we het bedrag in die laatste week nog naar €3000 kunnen tillen’, aldus voorzitter Kees van Hoof. ‘Dan kunnen we alle drie de verenigingen blij maken met € 500 én hebben een prachtig bedrag voor Het Gehandicapte Kind!’ Die collectebus is aangemaakt op naam van de Sportcarrousel en is te vinden onder deze link.
Via de pagina kun je zelfs een tikkie sturen naar mensen in je netwerk die mogelijk een bijdrage willen leveren.

Delen

Hoe meer mensen op de hoogte zijn van onze actie, hoe beter natuurlijk. Daarom vragen we iedereen die onze sporters een warm hart toedraagt, de collectebus te delen in zijn of haar netwerk, op de website of social media van de verenigingen en via de mail of Whats app! Enne… zelf doneren is natuurlijk helemaal geweldig! Namens al ons sporters: hartelijk dank!