Tafeltennissers naar Groningen

DSC 5691

Zaterdag 6 juni 2015: de tafeltennissers van Swift doen met zijn zessen mee aan de Regionale Special Olympics in Groningen. Met een officiële opening, het ontsteken van het vuur en het afleggen van de eed. Dat maakt vooral op Dustin en Sander, twee sporters die voor de eerst keer mee gaan, veel indruk.

‘s Morgens is het tijd voor de welbekende divisioneringswedstrijden. Melissa Smit doet het zo goed dat ze een klasse hoger in wordt gedeeld dan dat ze is gewend. Met als resultaat dat ze de finalewedstrijden allemaal verliest. Gelukkig heeft veel plezier gehad tijdens de wedstrijden en mag trots met een vaantje naar huis.

Eerste keer
Dustin Zwart doet voor de eerste keer mee en dat gaat zeker niet onverdienstelijk. Uiteindelijk wordt dat beloond met een bronzen medaille. Ook voor Sander van Riel is het de eerste keer. Al weken voor de wedstrijd zit de spanning er bij hem goed in. Maar op de dag zelf, wint hij de ene na de andere wedstrijd en hij mag een gouden plak mee naar huis nemen!

DSC 5703 DSC 5712

Plezier
Wendy Fritz neemt het zilver mee naar huis. Ze altijd heel stabiel in wedstrijden en laat dat ook vandaag zien. Sigrid Scholten gaat als een speer! De laatste toernooien gaat het steeds beter en pakt ze haar puntjes mee. Dit keer net geen medaille, maar wel een mooie 4e plek. En Cleo Pathuis tenslotte sluit de sportieve reeks af met een gouden medaille. Daar is ze – terecht – heel trots op! Al met al een dag om met veel plezier op terug te kijken.DSC 5762

Meer foto’s op Facebook.