TCR-Vervoer: belangrijke samenwerkingspartner van de Deventer Sportploeg!

IMG 2670

De Deventer Sportploeg mag al sinds haar oprichting rekenen op TCR Vervoer als sponsor. TCR ondersteunt hiermee de Deventer Sportploeg bij het creëren van mogelijkheden voor sporters met een beperking om te kunnen sporten bij lokale, reguliere sportverenigingen.

Veel sporters van de Deventer Sportploeg maken geregeld gebruik van de diensten van TCR Vervoer. De samenwerking tussen TCR Vervoer en de Deventer Sportploeg is een logische, mede vanwege het feit dat de doelgroep van de Deventer Sportploeg ook een belangrijke doelgroep voor TCR is.

Gouden sponsor
TCR is gouden sponsor van de Deventer Sportploeg. Daarmee laat het vervoersbedrijf zien dat het Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft.

Special Olympics
Vanzelfsprekend is TCR de vaste vervoerder van meer dan 80 sporters en hun ruim 30 begeleiders in juni naar de Special Olympics. Daarmee kunnen we erop vertrouwen tijdig en veilig naar Heerenveen te gaan en natuurlijk op zondagavond 15 juni terug te komen in Deventer! 

Sponsorovereenkomst
Op een grote beurs, waar TCR aanwezig is, is de sponsorovereenkomst ondertekend. Namens alle sporters van de Deventer Sportploeg: TCR, hartelijk dank!

IMG 2672 IMG 2675