Theater Onbeperkt zoekt vrijwilligers en de Deventer Sportploeg zoekt mee!

De meesten van jullie hebben er vast van gehoord: Theater Onbeperkt. Een enthousiaste groep mensen die theater voor mensen mét en zonder beperking mogelijk maakt en regelmatig optreedt. Om het tienjarig bestaan te vieren van Theater Onbeperkt wordt er in het voorjaar van 2019 een heuse speelfilm gemaakt. De film gaat over een dorp waar alleen mensen met een beperking wonen. Maar dan… komt er een ‘normaal’ gezin in het dorp wonen. En dat zet alles op zijn kop!

De hoofdrollen in de film worden natuurlijk gespeeld door de vaste acteurs van Theater Onbeperkt. Maar er zijn ook heel veel figuranten – met een verstandelijke, visuele, lichamelijk en/of auditieve  beperking – nodig. Net als heel veel vrijwilligers voor achter de schermen!

Bijdrage

Als Deventer Sportploeg en Iedereen Actief willen we natuurlijk graag een bijdrage leveren aan dit geweldige project. Dat doen we door bijvoorbeeld onze materialen (de bus, de Sportcarrousel e.d.) beschikbaar te stellen, onze partners te benaderen voor mogelijke hulp én door bekendheid te genereren in ons netwerk! Want daarin zijn toch vast mensen te vinden die een handje willen helpen!

Vrijwilligers

Dus…ben of ken jij iemand die als vrijwilliger mee wil werken aan deze film? Als figurant (met een beperking), maar ook achter de schermen (waar nog heel veel hulp nodig is). Ken je organisaties die een bijdrage willen leveren? Laat het dan weten via

Delen van dit bericht wordt zeer op prijs gesteld: hoe meer mensen ervan weten, hoe groter de kans dat er veel mensen komen helpen!

Meer weten?

Wil je meer weten of zijn er vragen?
Neem ook dan contact op met Theater Onbekend!