Toch een beetje Special Olympics

Volgende week: vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juni zouden we met ruim 80 sporters meedoen aan de Special Olympics in Den Haag. Maar helaas: het Coronavirus gooide roet in het eten en de spelen gaan niet door. Dat is natuurlijk heel jammer, maar het kan niet anders. De organisatie heeft wel iets leuks bedacht: een online opening op vrijdagavond. Kan je lekker vanuit de huiskamer bekijken en meedoen. Bovendien zijn er het hele weekend leuke bingospelletjes te spelen.

Hieronder vind je alle informatie!

Uitnodiging Unified Moves – Special Olympics Online Spelen

We missen jullie! Daarom willen we graag samenkomen tijdens Unified Moves, de eerste (en hopelijk laatste) Special Olympics Online Spelen van Nederland. Dit spetterende feest start op vrijdagavond 12 juni om 20.00u en gaat het hele weekend sportief door!
 
We hopen dat het goed gaat met je en dat iedereen gezond is. Het Covid-19 virus heeft het dagelijks leven aardig overhoop gehaald. De Special Olympics Nationale Spelen 2020 in Den Haag zijn daarom ook helaas geannuleerd. Desondanks willen wij hét weekend niet zomaar voorbij laten gaan. Tijd dus voor de eerste online editie van Unified Moves!
 
Voor deze eerste editie van Special Olympics Online Spelen kunnen wij rekenen op steun van onze partners maar ook van bekende gezichten zoals Nathan Rutjes, Bas Tietema, Toine van Peperstraten, Athlete Leader Lize Weerdenburg en de mascottes Kees Konijn en de Vlammetjes. Met elkaar willen wij op vrijdagavond 12 juni een uur lang een te gekke alternatieve openingsceremonie vieren. We gaan genieten, dansen, springen en lachen. En dat alles op afstand zodat we wel aan de regels voldoen, om het weekend goed te beginnen!   
 
Voor wie?
Unified Moves is voor de sporters, coaches, vrijwilligers, scholieren, familieleden en uiteraard Unified partners! Met iedereen bij elkaar wordt dit een onvergetelijk feest.
 
Hoe dan?
Vanuit huis kunnen jullie het feest volgen via een livestream op www.unifiedmoves.nl. Het feest begint stipt om 20.00u maar wees op tijd, de deuren gaan om 19.45u open!

Ben je erbij?

  • Vrijdagavond 12 juni
  • Live van 20.00 – 21.00u
  • Ben erbij vanaf 19.45u
  • www.unifiedmoves.nl
  • Trek je mooiste kleding aan, doe je haar goed, zet je feestmuts op
  • Geniet, dans, spring en lach mee vanuit je huiskamer!

Hopelijk zien we jullie allemaal vrijdag 12 juni Online vanuit jullie huiskamer!
Meedoen? Natuurlijk! 

Unified Moves wordt mogelijk gemaakt door Special Olympics Nederland en Special Olympics Den Haag!