Toppers van SportiefOost.nl gaan naar WK Inline Skaten

Van 1 t/m 3 juli vindt in Heerde een heel bijzonder sporttoernooi plaats: Het WK Inline Skaten 2018. Toernooidirecteuren zijn Ronald en Richard Mulder. Het team van SportiefOost.nl dat mee heeft gedaan aan de Specal Olympics gaat er op bezoek!

Tijdens het WK, op maandag 2 juli, wordt er een dag georganiseerd voor skeeleraars met een beperking. Ze krijgen les van professionele skeeleraars,  kunnen handtekeningen verzamelen, gezellig meeswingen op en meezingen met de muziek en vanaf de tribune de wedstrijd van hun maatjes en de topskaters bekijken. Djim, Sterre, Inez, Ewald en Lynette laten zich deze gelegenheid niet ontgaan. Samen met een flinke groep supporters gaan ze maandagmiddag 2 juli naar Heerde.

Wedstrijd

Om 17.30 uur, nét voordat de wedstrijden van het WK beginnen is er een wedstrijd voor een aantal G-toppers op uitnodiging van de organisatie van de Nationale Special Olympics. Aan Inez, Ewald én Lynette de eer om SportiefOost.nl en de Deventer Sportploeg te mogen vertegenwoordigen. Natuurlijk duimen alle sporters van de Deventer Sportploeg voor een mooi resultaat!