Veel medailles voor G-judoka’s in Hoogeveen

image 00006Twee keer goud, twee keer zilver en drie keer brons: met als die medailles gaan de judoka’s op 22 december vanuit Hoogeveen terug naar Deventer. Een resultaat om trots op te zijn!

Voor de vierde keer vindt op deze mooie zaterdag het G-judo Kersttoernooi plaats en een flink aantal Deventer judoka’s doet mee.

Tegen de zwarte band
Alex Brinkhof en Bjorn Commandeur winnen al hun wedstrijden en worden daarmee  eerste in hun poule. Vooral voor Alex is het even heel spannend: zijn laatste partij moet hij vechten tegen een tegenstander met de zwarte band. Hij weert zich prima, maar slaagt er niet in een score te maken. Tot ze beiden op de grond terecht komen en hij een houdgreep plaatst. Die houdt hij vast tot de tijd voorbij is.

Eerste wedstrijd buiten Deventer
Joey van Dommele en Jada ven de Kamp verliezen allebei slechts een partij in hun poule en winnen daarmee zilver. Voor Jada is het de eerst keer dat ze buiten de eigen vereniging meedoet met wedstrijden. Een topptrestatie dus! Koen Groothedde, Peter Horstede en Sam Scholten behalen de derde plaats in hun poule en worden daarmee derde!

Op 1 februari 2014 doen de judola’s mee aan het toernooi in Gilze. 

image 00002 image 00010 image 00011

Foto’s