Vierde G-judo toernooi Budo Vereniging Deventer groot succes

 DSC 0107

Zondag 31 mei is het vierde g-judotoernooi van Budo Vereniging Deventer gehouden. Met een uitstekende bezetting (meer dan honderd deelnemers) en mooie judopartijen is het een groot succes.

Er zijn maar liefst tien deelnemers van Budo Vereniging Deventer . En die deden niet voor niets mee! Rico Roters behaalde de tweede plaats. Thijs Venneman, Alex Brinkhof, Sam Scholten en Bjorn Commandeur een derde plaats en Carmen ten Have, Leonique Smalbruggen, Jada v.d. Kamp en Joey van Dommelen elk een mooie vierde plaats (waarbij je ook een prijs krijgt!)

DSC 0005

Bij het openingswoord is even stil gestaan bij het overlijden van Ben van der Eng. Ben was iemand die het g-judo in Nederland, maar ook zeker daarbuiten altijd op een hoger plan heeft getild. Na een minuut stilte klinkt een warm applaus voor alles wat hij voor het g-judo heeft betekend.

DSC 0026

De Budo Vereniging is erg blij met alle vrijwilligers en sponsoren erg dankbaar. Zonder hen is het niet mogelijk een dergelijk evenement te organiseren. De Dirk Kuyt Foundation heeft de prijzen gesponsord. Ook de Johan Cruijff Foundation, de gemeente Deventer en de Deventer Sportploeg hebben een bijdrage geleverd.
In 2017 hoopt de vereniging de vijfde editie van het toernooi te organiseren!

DSC 0053

Meer foto’s op Facebook.